CovoareCluj.ro - Covoare Pierre Cardin de lana si acril
 


Covoare tratate anti-bacterial


Noua colectie de covoare Pierre Cardin 2010


Covoare Pierre Cardin de acril si lana - Cluj, Romania

Calitatea covoarelor este garantata de cei de la Pierre Cardin si de partenerii lor de la Royal.

Designerii Pierre Cardin vin in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu modele moderne din materiale de cea mai buna calitate si asta pentru ca design-ul interior este o arta.

Pierre Cardin va garanteaza buna calitate a covoarelor moderne, tratate anti-bacterial. Acum covoare moderne Pierre Cardin de lana si acril tesute sau lucrate manual, le puteti comanda online, de pe siteul nostru CovoareCluj.ro sau ne puteti vizita la show-room-ul nostru in Polus Cluj.

Covoarele Pierre Cardin sunt moderne, unice, datorita combinatiei rafinate cu un design si culori deosebite, impresionand prin lucratura covoarelor de o rara frumusete, in acelasi timp si de o calitate superioara folosind materia prima lana si acril, de cea mai buna calitate. Covoarele sunt tratate antibacterial. Pierre Cardin va garanteaza buna calitatea covoarelor, acestea fiind tratate anti-bacterian, anti-alunecare, anti-ciuperca si anti-resturi organice.

Ne puteti contacta la numarul afisat pe site (sau pe adresa de e-mail) oricand pentru mai multe informatii. Casa dumneavoastra va fi mai frumoasa cu Pierre Cardin.

Covoare:


Home - Produse - Parteneri - Links - Termeni si conditii - Contact

© 2018 CovoareCluj.ro